Portumao Blue
Flamenco Red
Nwa sapphire
Mediterranean Blue
Arctic Great
Eke nri

T3 2 2 + 2 Golf Golf

Ọkụkwa

Eyete Lithium

Agba

• otu_icon_2

Portumao Blue

• otu_icon_6

Flamenco Red

• otu_icon_4

Nwa sapphire

• otu_icon_5

Mediterranean Blue

• otu_icon_3

Arctic Great

• otu_icon_1

Eke nri

Rịọ maka okwu
Rịọ maka okwu
Iwu ugbu a
Iwu ugbu a
Wuo na ọnụahịa
Wuo na ọnụahịa

Ngwakọta zuru oke nke ahụ dị elu na ụdị ụzọ. N'ebe ọ bụla ịkwọ ụgbọala, anya niile dị na gị. T3 2 + E weliri elu bụ ahụmịhe ịnya ụgbọ ala, mana Audil na dị fechaa.

Tara t3 2 + 2 Golf Cart Cart1
Tara T3 2 + 2 Golf Cart Standard2
Tara t3 2 2 + 2 Golf Cart Standard3

Na-akọwapụta ịdị mma dị n'èzí

Na T3 2 + bulie, a na-ebuli ihe egwuregwu gị ka ọ dị elu. Taịlị nke na-agbachi nkịtị na-enye nnukwu njem ma dị jụụ, na-enye gị ohere inyocha ókèala ndị na-adịghị ahụ anya. Nwee obi ụtọ njem nke bụ ma nke na-akpali ma na-akpali akpali, dị ka ụgbọ ala a na-enweghị ike na-agwakọta nkasi obi na obi ụtọ.

Banner_3_icon1

Ball-ion batrị

Mụtakwuo

Vehingle

Bardlọ ọrụ na-agba akwụkwọ

Bardlọ ọrụ na-agba akwụkwọ

Bọchị dị ala na-eme ka ụgbọ ala na-eme ka ụgbọ ala gị dị njikere ma na-eme ka ịbanye na cart cart gị na ụgbọ ala gị. Enwere ike itinye ya elu iji belata nha mgbe ọ dị mkpa.

Igwe ikuku na-akwụ ụgwọ

Igwe ikuku na-akwụ ụgwọ

Ọhụrụ Rotary na-enye mgbanwe na-enweghị mgbalị na ntụgharị dị mfe. Ma ịchọrọ igbochi ikuku ma ọ bụ nwee obi ụtọ ikuku na-enye ume ọhụrụ, nhọrọ ahụ bụ nke gị, na-enye ahụmịhe ịnya ụgbọ ala ahaziri maka mmasị gị.

Hydraulic diski breeki

Hydraulic diski breeki

Na-eji eriri nnu na-egbu egbu. Ha nwere ibu dị ọkụ ma dị mfe ilekọta. Ike Bracer ike pụtara ụgbọ ala nwere ebe dị mkpụmkpụ iji chebe nchekwa nke ndị njem.

A na-akpọkwa ọkụ

A na-akpọkwa ọkụ

Na-enwu gbaa na amamiihe. Lightdị ọkụ ndị a na-arụ ọrụ na-arụ ọrụ na-enye ìhè pụrụ iche, na-enyere anya n'oge ịkwọ ụgbọala abalị. Ha na-erikwa ikike na ogologo ogologo oge, ha na-erikwa ikike dị oke ala ma e jiri ya tụnyere ọkụ ọdịnala ọdịnala, na-eme ka ha nweta nhọrọ dị mma n'ikpeazụ.

Oghere n'ihu

Oghere n'ihu

Ohere nchekwa nchekwa na-enyere gị aka iburu ihe niile ịchọrọ ma ị nọ n'èzí. Ezubere ya iji nye usoro nchekwa nchekwa na-enweghị atụ na-enweghị imebi ụdị ma ọ bụ arụmọrụ.

Alaghachilu

Alaghachilu

Nhọrọ wepụrụ friji na-enye ohere iji ya na ike mgbanwe, na-eme ya ezigbo ngwọta maka idowe nri na ihe ọ drinkụ drinkụ jụụ. Kọmputa a na-enweghị atụ na-enweghị atụ na-enweghị atụ na-ejikọ ụgbọala golf, na-enye ohere nchekwa nchekwa na-enweghị ụdị ịchụ aja ma ọ bụ arụmọrụ.

Uzo

T3 +2 akụkụ (mm): 3015 × 1515 (enyo enyo) × 1945

Ike

● Batrị Lithium
● 48V 6.3kW
● 400 AMP AC AC
● 25mph Max
25a on-Board Charger

EGO

● Oche na-eme mkpọtụ
● Aluminum alloy Well trim
● Dashboard na-acha uhie uhie
● Lanking Sterensing
● Colo folder
● Enyo enyo
● Ohu
● ọdụ ụgbọ mmiri USB

Ihe ndị ọzọ

● Acid tinye, ntụ ntụ nke poly chassis (ọkụ na-ekpo ọkụ chassanized) maka ogologo oge ndụ "na akwụkwọ ikike ndụ!
25A cha cha nke mmiri chaja, na-eme ka batrị Lithy mebere ya!
Wezute ike
● Nrụgide na-egbochi mmerụ ahụ
● Nkwụsị na-akwado onwe ya na ogwe anọ
● ọkụ na-enwu gbaa maka ihu na azụ iji bulie nlele n'ọchịchịrị na ịma jijiji ndị ọkwọ ụgbọala ndị ọzọ n'okporo ụzọ gị

Ahụ & chassis

TPO CPO CULD na-akpụzi ihu na azụ

N'ihu bompa

Southen South

ONPROPP-PART-ONENS -NS

Akpa azụ

Taya na-apụ apụ

Windowher