PORTIMAO BLUE
FLAMENCO RED
SAPPHIRE ojii
MEDITERRANEAN BLUE
ARCTIC Grey
mineral na-acha ọcha

T3 2+2 – Ụgbọ ala gọọlfụ eletrik ọgbara ọhụrụ

Ụgbọ okporo ígwè

ELiTE Lithium

Agba

• otu_icon_2

PORTIMAO BLUE

• FLAMENCO RED COLOR ICON

FLAMENCO RED

• Akara ngosi agba Sapphire ojii

SAPPHIRE ojii

• Akara ngosi agba anụnụ anụnụ Mediterenian

MEDITERRANEAN BLUE

• Akara ngosi agba ntụ ntụ ARCTIC

ARCTIC Grey

• Akara ngosi Ọcha Ọcha

mineral na-acha ọcha

Rịọ Quote
Rịọ Quote
Nye iwu ugbu a
Nye iwu ugbu a
Mee na Ahịa
Mee na Ahịa

T3 2+2 nwere dashboard na-arụ ọtụtụ ọrụ, ogwe ihu sara mbara, yana friji arụnyere n'ime ya. Ijikọta okomoko na ihe bara uru, ọ bụ nhọrọ zuru oke maka njem nlegharị anya na ihe omume kwa ụbọchị.

tara t3 2+2 ọkọlọtọ ụgbọ agha golf1
tara t3 2+2 ọkọlọtọ ụgbọ golf2
tara t3 2+2 ọkọlọtọ ụgbọ agha golf3

Ahụmahụ okomoko na-aga

Nweta nkasi obi na-enweghị atụ, ike eletrik dị elu, yana amara nke na-edobe T3 2+2 iche. A na-emepụta nkọwa ọ bụla, site na ọkụ ọkụ LED agbakwunyere ruo ogologo ogwe dị n'ihu, na-eburu n'uche mkpa dị iche iche nke onye nwe ya.

ọkọlọtọ_3_akara ngosi1

Batrị lithium-ion

Mụtakwuo

Isi ihe ụgbọ ala

DASHBOARD

DASHBOARD

Meziwanye gịkpochapuInweta ahụmịhe na dashboard anyị dị iche iche, na-ebuli ma mma na arụmọrụ. Dashboard ọhụrụ a na-egosipụta okirikiri nhọrọ ukwuu nwere nnukwu nchekwa, ihe njide iko mara mma, yana njikwa nnweta dị mfe maka ọkụ na ngwa ndị ọzọ. Ezubere iji gwakọta ụdị na akụrụngwa n'enweghị nsogbu, ọ na-agbanwe ime ụgbọ gọlfụ gị ka ọ bụrụ oghere ọkaibe na nke bara uru.

ILU EKWU NDỊ KWESỊRỊ

Ifuru efu

Fna-eri ihe mgba ọkụ rotary dabara adaba, windshield anyị laminated na-enye ohere maka mgbanwe nkuku tilt dị mfe ka dabara na mmasị gị. Ọ na-enye ogologo ndụ pụrụ iche na idoanya, na-eme ka a hụ ụzọ dị n'ihu anya nke ọma. Igwe ikuku ikuku a abụghị naanị na-enye nchebe dị mkpa site na ihe ndị ahụ kamakwa ọ na-akwalite ọdịdị ụgbọ gọlfụ gị n'ozuzu ya.

T3 ILluminated ọkà okwu

Ndị na-ekwu okwu ọkụ

Ma ị na-apụ n'isi ụtụtụ ma ọ bụ na-aga n'ụlọ n'uhuruchi, Tara's Illuminated Speakers na-agbanwe njem ọ bụla ka ọ bụrụ ahụmịhe mmetụta. Ha na-enye ihe karịrị naanị ụda doro anya-ha na-emepụta ikuku. Bass miri emi, ụda bara ụba, na ọmarịcha ọmarịcha na-eweta ume na ịma mma na njem ọ bụla.

Ọkụ ọkụ LED

Ọkụ ọkụ LED

Ụgbọ ala anyị na-ebu njem na-eji ọkụ LED bịa ọkọlọtọ: ọkụ dị elu, obere ọkụ, ọkụ na-agba ọsọ ụbọchị, mgbanaka ntụgharị na ọkụ breeki maka ịnya ụgbọ elu na-egbuke egbuke. Ọkụ anyị na-esiwanye ike na obere igbapu batrị, na-ebuga mpaghara ọhụụ 2-3 ugboro karịa ma e jiri ya tụnyere ndị asọmpi anyị, na-enye gị ohere ịnụ ụtọ njem ahụ n'enweghị nchekasị, ọbụlagodi mgbe anyanwụ dara.

T3 Okpokoro oche

Ọdụdọ okomoko

A na-emepụta oche ndị dị elu nke Tara maka ndị na-eji nkasi obi kpọrọ ihe dịka ụdị. Emebere ya na contours ergonomic nke na-anabata ahụ gị, oche ọ bụla na-enye nkwado pụrụiche yana ịnya ụgbọ ala. Ogwe aka jikọtara ọnụ na ebe a na-edebe isi na-agbakwunye n'echiche nke ntụrụndụ, ebe eriri oche arụnyere na-enye nchekwa nchekwa ọzọ.

T3 ELECTIC STEERING

EKWU IKE ELECTIC

Tara T3 Golf Carts nwere igwe ọkụ eletrik dị elu (EPS) iji wepụta ahụmịhe ịnya ụgbọ ala na-anabata nke ọma. EPS na-ebelata mbọ ịkwọ ụgbọ ala na obere ọsọ ma na-eme ka nkwụsi ike na oke ọsọ dị elu, na-eme ka ntụgharị ọ bụla nwee mmetụta ọkụ, nkenke, na njikwa. Ma ị na-eme njem nkuku siri ike ma ọ bụ na-aga n'okporo ụzọ dị ogologo, EPS na-eme ka obi ike na-ejikwa obere mbọ anụ ahụ.

Akụkụ

T3 2+2 Akụkụ (mm): 3015×1515 (enyo n'azụ)×1945

IKE

● batrị lithium
● 48V 6.3KW AC moto
● 400 AMP AC njikwa
● 25mph kacha ọsọ
● 25A chaja nọ n'ụgbọ

Atụmatụ

● oche okomoko
● Aluminom alloy wheel mkpụbelata
● Dashboard nwere ihe ntinye iko dakọtara na agba
● Ụgbọ ala okomoko
● Akpa gọlfụ & nkata sweta
● mirror elegharị anya
● mpi
● ọdụ ụgbọ mmiri USB

IHE agbakwunyere

● Acid Dipped, Powder Coated Steel Chassis(Hot-Galvanized chassis optional) maka ogologo ndụ ndụ "cart ndụ" yana akwụkwọ ikike ndụ!
● 25A chaja na-egbochi mmiri n'ụgbọ mmiri, emebere ya na batrị lithium!
● Kpochapụ ihe mkpuchi ikuku nwere ike mpịachi
● Ahụ ndị na-akpụ akpụ ntụtụ na-eguzogide mmetụta
● Nkwusioru onwe ya na ogwe aka anọ
● Ọkụ na-egbuke egbuke maka ihu na azụ iji mee ka ọ pụta ìhè n'ọchịchịrị yana mee ka ndị ọkwọ ụgbọala ndị ọzọ nọ n'okporo ụzọ mara maka ọnụnọ gị.

Ahụ & CHASSIS

TPO injection ịkpụzi ahụ n'ihu na azụ

Ọdụ ụgbọ mmiri chaja

Akpa n'ihu

Igwe nlegharị anya azụ

Igwe nju oyi

Taya

Mpempe Nchaji ikuku