PORTIMAO BLUE
FLAMENCO acha uhie uhie
Safaịra ojii
ANỤ ANỤ MEDITERRANEAN
ARCTIC GRAY
ỌCHA MMA

T3 2+2 nwere dashboard nwere ọtụtụ ọrụ, ogwe aka dị n'ihu sara mbara, na friji arụnyere n'ime ya. N'ịjikọta okomoko na ihe bara uru, ọ bụ nhọrọ zuru oke maka njem nlegharị anya kwa ụbọchị na njem nlegharị anya.
Nweta nkasi obi na-enweghị atụ, ike eletrik dị elu, na ịma mma nke na-eme ka T3 2+2 dị iche. Ihe niile, site na ọkụ LED agbakwunyere ruo na ogwe ihu sara mbara, ka e mepụtara n'ihi mkpa dị iche iche nke onye nwe ya.

Mee ka uche gị dịkwuo mmawepụAhụmịhe anyị nwere na dashboard anyị dị iche iche, na-eme ka mma na ọrụ dịkwuo elu. Dashboard ọhụrụ a nwere nhazi pụrụ iche nke nwere ebe nchekwa zuru oke, ihe njide iko mara mma, yana njikwa dị mfe ịnweta maka ọkụ na ngwa ndị ọzọ. Emebere ya ka ọ jikọta ụdị na uru ya nke ọma, ọ na-agbanwe ime ụlọ ụgbọala golf gị ka ọ bụrụ oghere dị mma na nke bara uru.
FEbe anyị na-eri ihe mgba ọkụ na-agbanwe agbanwe dị mfe, windo anyị a kpụchara akpụcha na-enye ohere maka mgbanwe nkuku dị mfe iji dabara na mmasị gị. Ọ na-enye ogologo oge na nghọta pụrụ iche, na-eme ka a hụ ụzọ dị n'ihu nke ọma. Windscreen a abụghị naanị na ọ na-enye nchebe dị mkpa site na ihe ndị dị n'ime mmiri kamakwa ọ na-eme ka ụgbọ gọlfụ gị dị mma.
Ma ị na-apụ n'isi ụtụtụ ma ọ bụ na-ala n'abalị, Tara's Illuminated Speakers na-agbanwe njem ọ bụla ka ọ bụrụ ahụmịhe mmetụta uche. Ha na-enye ihe karịrị naanị ụda doro anya—ha na-emepụta ikuku. Bass miri emi, ụda bara ụba, na ìhè mara mma na-eweta ike na ịma mma na njem ọ bụla.
Ụgbọala anyị nkeonwe na-abịa dịka ọkọlọtọ site na ọkụ LED: ọkụ dị elu, ọkụ dị ala, ọkụ na-agba ọsọ n'ehihie, akara ntụgharị na ọkụ brekị maka njem na-enwu enwu. Ọkụ anyị dị ike karịa ma ọ bụrụ na batrị adịghị amịpụta, na-enye ohere ịhụ ihe ugboro abụọ ma ọ bụ atọ karịa ndị asọmpi anyị, na-enye gị ohere ịnụ ụtọ njem ahụ n'enweghị nchekasị, ọbụlagodi mgbe anyanwụ dara.
E mere oche Tara dị oke mma maka ndị ji nkasi obi kpọrọ ihe dịka ejiji. E ji usoro ergonomic mara mma nke na-ejide ahụ gị, oche ọ bụla na-enye nkwado pụrụ iche na ịnyagharị mara mma. Ihe nkwado aka na ihe nkwado isi jikọtara ọnụ na-eme ka ahụ dị jụụ, ebe eriri oche ndị e wuru n'ime ha na-enye nchekwa ọzọ.
E tinyere Tara T3 Golf Carts n'ime ụgbọala Golf nke nwere ike eletriki (EPS) dị elu iji nye ahụmịhe ịnya ụgbọala dị nro ma na-aza ajụjụ karịa. EPS na-ebelata mgbalị ịnya ụgbọala n'ọsọ dị ala ma na-eme ka nkwụsi ike dịkwuo mma n'ọsọ dị elu, na-eme ka ntụgharị ọ bụla dị mfe, nke ziri ezi, na nke a na-achịkwa. Ma ị na-agagharị n'akụkụ siri ike ma ọ bụ na-agagharị n'okporo ụzọ dị ogologo, EPS na-eme ka njikwa obi ike na-enweghị mgbalị anụ ahụ.
Nha T3 2+2 (mm): 3015×1515 (enyo azụ)×1945
● Batrị Lithium
● Moto AC 48V 6.3KW
● 400 AMP AC Controller
● Ọsọ kachasị elu nke 30km/h
● Chaja 25A n'ime ụgbọ mmiri
● Oche okomoko
● Ihe mkpuchi wiil alloy nke aluminom
● Dashboard nwere ihe ntinye iko nke dabara na agba
● Ụgbọala okomoko nke steepụ
● Ihe njide akpa golf na nkata sweta
● Enyo azụ
● Opi
● Ọdụ ụgbọ mmiri USB chaja
● Chassis ígwè a kpụchara akpụcha nke e tinyere n'ime mmiri, nke e ji ntụ kpuchie (chassis a na-akpọ "Galvanized chassis" nke a na-ahọrọ nke ọma) maka ogologo oge ndụ ụgbọ ala yana akwụkwọ ikike ndụ!
● 25A Chaja mmiri anaghị amị amị n'ime ụgbọ mmiri, nke e mere ka ọ bụrụ batrị lithium!
● Ihu windo a na-apịachi apịachi doro anya
● Ahụ ebu ndị na-eguzogide mmetụta nke injection
● Nkwụsị onwe ya nwere ogwe aka anọ
● Ọkụ na-egbuke egbuke maka ihu na azụ iji mee ka a hụkwuo ya nke ọma n'ọchịchịrị ma mee ka ndị ọkwọ ụgbọala ndị ọzọ nọ n'okporo ụzọ mara na ị nọ ebe ahụ
Ntugharị TPO nke na-akpụzi ahụ n'ihu na n'azụ